Sport

Van sport word je vrolijker, sterker, meer ontspannen en daardoor vriendelijker. Je voelt je beter en hebt meer energie. Daarom biedt NLmoves sportlessen aan in groepsverband. Onder begeleiding van je trainer sport je buiten of binnen. Je beweegt met anderen en stimuleert elkaar 'the extra mile' te gaan. Ook kunnen wij jou individueel begeleiden. Onze Personal Trainers kunnen een programma speciaal voor jou ontwikkelen en jou daarin begeleiden. 


PowerMoves Sport & Dans

Voor vrouwen 18+. PowerMoves Sport & Dans brengt je in beweging. je sport en danst tegelijk!  De oefeningen zijn uitdagend en leuk om te doen en de muziek stimuleert je om lekker te bewegen! Je hebt bovendien plezier met je mede sporters/dansers. En na de les ben je voldaan en heb je weer energie om de kinderen op te halen van school of te begeleiden in de middag. Tijd en locatie is:

- PowerMoves, vrouwen 18+, dinsdag vanaf 18 september tot 4 december 2018 van 13.30 tot 14.15 uur, locatie kanaleneiland-Zuid (Da Costa School). 


BootcampMoves

Geschikt voor zowel mannen als vrouwen (18+). Wie wil nu niet zijn conditie op orde houden? En lekker bewegen om je weer helemaal fit te voelen. In deze lessen, die op een plein of in het park buiten worden gegeven of in een sportzaal binnen, sport je met elkaar en daag je jezelf en anderen uit. Competitie geeft je weer zelfvertrouwen. Je doet krachtoefeningen, individueel en samen, werkt aan je uithoudingsvermogen en aan je flexibiliteit. In slechts een uur put je jezelf op een verantwoorde manier uit, waardoor je daarna niets liever wilt dan een douche nemen en op de bank wilt liggen. Wil je je fysiek goed blijven voelen, dan is BootcampMoves echt iets voor jou. 


PowerBalance

Geschikt voor vrouwen (18+). Na je werk wil je graag actief sporten. Je lekker inspannen om weer nieuwe energie op te doen. En natuurlijk wil je soepel blijven en een goede houding blijven houden. In deze lessen, die binnen worden gegeven in een sportzaal, werk je aan je conditie, kracht, balans en flexibiliteit. Je bent niet alleen binnen aan het 'bootcampen', maar je doet ook yoga- en pilatesoefeningen. Dat maakt de lessen heel gevarieerd. Je voelt je na de les herboren! Wil je alles in je lichaam weer laten goed stromen en je balans terugvinden? Dan is Powerbalance iets voor jou.


PowerKids

Voor kinderen van groep 6, 7 en 8. In je vrije tijd, na school, wil je graag naar buiten. PowerKids is een bootcamp, waarbij je samen sport in het park. Daar kwam je misschien toch al, maar nu ga je lekker rennen, spellen met ballen doen, touwtrekken, oefeningen met een speedladder doen of dingen met kleine gewichten. Na een uur lig je voldaan in het gras of heb je zin om thuis lekker op de bank te liggen. Wil je buiten sporten samen met je vrienden? Dan is PowerKids echt iets voor jou (en voor je vrienden natuurlijk).

'Tevredenheid ligt in de inspanning, niet in het bereiken'. -Mahatma Gandhi-Nlmoves algemene voorwaarden privacy