Op maat

NLmoves geeft ook voedingsadvies. Wij kunnen je begeleiden als je (nog) gezonder wilt eten en leven of als je bijvoorbeeld wilt afvallen. Dit gaat ook meestal samen met bewegen.

 

Daarnaast kan NLmoves specifieke bewegingslessen, trainingen en lespakketten op maat bieden aan individuele klanten, scholen, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Kijk hieronder voor meer informatie. 


Personal Training

Als je graag 1-op-1 getraind en begeleid wilt worden, dan kunnen wij jou dat bieden! Wij kunnen voor jou een Outdoor Personal Trainings programma op maat ontwikkelen en gaan dan samen buiten trainen in een van de parken in Utrecht. Je werkt aan je conditie, balans, flexibiliteit en/of kracht. Wij zorgen voor de benodigde materialen om de trainingen effectief en leuk te maken. Na een uur intensief trainen, voel je je voldaan en herboren. Je wilt dan niets liever dan een lekkere douche en daarna languit op de bank. Wij werken in blokken van 10 lessen, zodat wij tussentijds steeds goed kunnen evalueren of wij op de goede weg zijn en jij je doel behaalt!


Scholen

Voor scholen kunnen wij talentontwikkelingsprogramma's en -workshops verzorgen. Ook geven wij pauzelessen. Deze kunnen gericht zijn op dans, maar ook op (kinder)yoga of sport. Wij hebben hiermee veel ervaring. Wilt u een enthousiaste klas, die geniet van bewegen, neem dan contact met ons op!


Bedrijven

Wij kunnen uw bedrijf of teams binnen uw bedrijf ondersteunen in off-site programma's, waarin gewerkt wordt aan leadership development, samenwerking of team building. Wij verzorgen dan een programma-onderdeel. Dit is gericht op bewegen van binnenuit, elkaar beter leren kennen en samenwerken. Wij dagen uw teams uit zichzelf te laten zien in vormen van bewegen. Dat kan dans zijn, of yoga, pilates of zen-meditatie of een stevige buitensport training op het stand of in het bos. Wij zorgen voor alle benodigde materialen. Wij maken graag een programma op maat voor u en komen naar elke locatie in Nederland. 


Maatschappelijke organisaties

Voor kunststichtingen, wijkcentra, zorgcentra of andere maatschappelijke instellingen beiden wij bewegingsprogramma's op maat. De inhoud hiervan is geheel afhankelijk van de specifieke doelgroep. Meestal zoeken wij naar een combinatie van dans, mindfulness en indien gewenst ook sport. Wij komen naar u toe op locatie!
Nlmoves algemene voorwaarden privacy