Visie

NLmoves is een school voor bewegen van binnenuit.

 

Bewegen is belangrijk om vele redenen. Het is gezond voor ons lichaam en onze geest. Goede lichaamsverhoudingen, geen overgewicht, ruimte om helder te denken willen wij toch allemaal? Het helpt dat wij allemaal ook een aangeboren beweginsdrang hebben meegekregen. Een mens moet van nature bewegen om zich goed te blijven voelen. Kinderen voelen dat het best. Bij volwassenen ebt dat vaak weg als het niet onderhouden wordt.

 

Door te bewegen ontwikkel je creativiteit. Hoe vaak krijg je niet een ingeving tijdens het mediteren of hardlopen? Kinderen leren door bewegen de expressieve mogelijkheden van hun lichaam en prikkelt hun fantasie. Bewegen maakt je ook fysiek sterker en bekwamer. Het levert een beter uithoudingsvermogen op of meer kracht en zeker meer flexibiliteit. Daardoor voel je je fit. En door te bewegen vergroot je je zelfvertrouwen. Hoe fijn is het als je je geen zorgen hoeft te maken over hoe je er bij staat en beweegt omdat je weet dat het goed is. Je staat daardoor steviger in je schoenen.

 

Het allerbelangrijkste is om te bewegen van binnenuit. Door te bewegen kun je beter zicht krijgen op je talenten. Je laat jezelf zien door te bewegen en je kunt ontdekken waar je persoonlijke kracht ligt. Daarom biedt NLmoves een breed scala aan bewegingslessen en begeleidt ook bij gezonde voeding. 

 

Dans is vooral gericht op kinderen en varieert van klassiek ballet tot modern en van hiphop tot streetdance. Mindfullness lessen worden gegeven in Yoga, Pilates en Zen meditatie. Zowel jongeren als volwassenen kunnen hierop inschrijven, evenals speciale groepen zoals bijvoorbeeld vrienden of collega's, Sport bestaat uit lessen in bootcamp en circuittraining. En voedings coaching geven wij op individuele basis. Op verzoek kunnen wij andere lessen ontwerpen en aanbieden. 

 

NLmoves werkt vanuit verschillende locaties, die aansluiten bij de aard van de groepen en de lessen. Deze locaties zijn zowel binnen als buiten. NLmoves is mobiel. Wij komen graag naar u toe. 

'NLMoves wil een plek creƫren waar wij onze deelnemers helpen door te bewegen terug te keren naar hun energiecentrum.'Nlmoves algemene voorwaarden privacy