Kosten

Danslessen

Wil je danslessen bij ons volgen? De kosten van de danslessen aan kinderen bedragen voor het gehele dansseizoen van september tot en met juni euro 216,00 (36 lessen). Dat is slechts euro 6,00 per les. Over dit bedrag wordt verder geen btw in rekening gebracht. Als je voor de zomervakantie inschrijft, dan krijg je euro 10,00 korting. Je kunt het lesgeld in twee termijnen betalen met je U-pas, per PIN of contant. 

 

Als wij een blok van 8 of 10 lessen aanbieden, dan bedragen de kosten respectievelijk euro 8,00 en euro 10,00 voor 8 of 10 lessen. Er is in die gevallen sprake van een subsidie van de school.

 

Indien dat niet het geval is, bedragen de kosten voor een blok van 10 lessen:

- voor lessen aan kinderen euro 60,00 of U-pas. 

- voor lessen aan volwassenen euro 100,00 (incl. btw). 

 

Mindfulness- en sportlessen

Wil je mindfulness- of sportlessen volgen bij ons? Dan kun je een blok lessen bij ons afnemen. Wij bieden steeds blokken aan van 10 lessen, zodat je na elk blok opnieuw kunt beslissen of en hoe je verder wilt gaan. Prijzen zijn als volgt:

- Een blok van 10 lessen voor kinderen kost euro 60,00 of U-pas. 
- Een blok van 10 lessen voor volwassenen kost euro 100,00 (incl. btw)

 

Betalen

Je kunt voor het dansseizoen betalen in twee termijnen. De eerste termijn dient betaalt te worden voor de start van de 1e les in september. De tweede termijn dient voldaan te worden voor de 1e les in de maand februari. Als het een blok lessen betreft, dan betaal je voorafgaand aan de 1e les de prijs voor het gehele blok. Wij hebben een pinautomaat. Ook kun je contant betalen. Als je wilt betalen met U-pas, neem deze dan mee. Je kunt ook op deze website met iDEAL betalen. 

 

Specifieke wensen
Als je specifieke wensen hebt en individueel begeleid wilt worden in dans, mindfulness of sport, dan kunnen wij je een aanbod op maat doen. Nadat wij kennis hebben genomen van jouw wensen, ontvang je van ons een offerte, waarin wij de gemaakte afspraken met jou vastleggen. Nadat je deze offerte hebt geaccepteerd, kunnen wij  jouw lessen of trainingen starten.

 

 

 

 

'Het is niet belangrijk waar je staat, maar wel in welke richting je beweegt'
-Oliver W. Holmes-Nlmoves algemene voorwaarden privacy